RECEPTIE

De receptie is 24/7 bereikbaar via het nummer +32 (0) 492 915 647 en via Whatsapp. Heeft u suggestie of een probleem? Laat het ons weten.

Aankomst
We garanderen de kamer vanaf 15 uur. Indien u zeker wenst te zijn dat de kamer eerder beschikbaar is, raden wij u aan van de dag ervoor te boeken.

Vertrek
We vragen onze gasten de kamer tegen 11 uur te verlaten. Een latere check-out is mogelijk op aanvraag tot 14 uur aan € 10 per extra uur.

Bagageruimte en vestiaire
Onder en naast de receptie trap vindt u de bagagekast en vestiaire. Porterage service komt op € 3 per persoon en is steeds op aanvraag.

Computer
Indien u wenst te printen, kopiëren of scannen, helpen we u graag aan de receptie verder. Kranten kan u vinden in de ontbijtzaal.

Toerisme
Bezoeken, winkelen, uitgaan, restaurants, recreatie, alle praktische info: onze receptie helpt u graag op weg. Wij verkopen ook de City Card Gent.

Vervoer
Wij beschikken niet over een eigen parking. U kan parkeren in de publieke ondergrondse parkings P8 Ramen (Ramen 23, € 17 / 24h) en P7 Sint-Michiels (Sint-Michielsplein 8, € 26 / 24h).
Voor meer informatie over taxi’s en het openbaar vervoer (De Lijn, NMBS) kan u de receptie contacteren.

ETEN & DRINKEN

Ontbijt
Het ontbijt wordt geserveerd in het hoofdgebouw tegenover de receptie en dit van 7 tot 10 uur op weekdagen en in het weekend van 8 tot 11 uur.

Een speciaal dieet of een ontbijt op bed gewenst? Gelieve hiervoor de receptie te contacteren.

Bediening op de kamer
U kan een ontbijt op bed aanvragen tijdens de ontbijturen. Gelieve deze op voorhand te reserveren bij de receptie. 

Bar
"Lounge Pharaildis" bevindt zich in het hoofdgebouw naast de receptie en is dagelijks geopend vanaf 8 uur tot middernacht.

Minibar
Water en koffie- en theefaciliteiten kan u gratis benutten, voor een groter aanbod in drankjes en snacks bent u steeds welkom aan de receptie en in onze bar.

KAMER

Elektriciteit
Gelieve uw sleutelkaart in de kaartlezer naast de deur te steken. De lokale spanning bedraagt 220V op 50Hz.

Wifi
Geniet van ongelimiteerd draadloos internet in het hotel tijdens uw verblijf. Netwerk: Hotel De Flandre Wachtwoord: hdf-9000

Kluis
Deze bevindt zich in uw kast.

Extra’s op aanvraag

 • Laders en adapters tegen betaling
 • Extra deken
 • Kussenmenu tegen betaling
 • Badjas (kunnen ook aangekocht worden aan € 25 per stuk)
 • Slippers
 • Babybed
 • Persoonlijke verzorging (tandenborstel-set, scheer-set)
 • Strijkijzer en –plank

Telefoon
Voor een buitenlijn, toets 0 + telefoonnummer. Om een andere kamer te bellen, toets 5 + kamernummer. Voor inlichtingen, toets 0 + 1212.

Wekdienst
Deze dienst is gratis. Neem contact op met de receptie.

Airconditioning
U kunt de temperatuur zelf regelen in de kamer door gebruik te maken van de thermostaat. In de wintermaanden kunt u kiezen voor verwarming via het rode lampje of symbool , in de zomermaanden voor verkoeling via het blauwe lampje of symbool . Via het symbool kan u de airconditioning op nachtmodus zetten.

Wasserij & droogkuis
Bij aanleveren vóór 8.30 uur zal het klaar zijn om 18 uur dezelfde werkdag. U vindt de waszak met prijslijst terug in uw garderobe. Voor kleine kledingreparaties, gelieve de receptie te contacteren.

Roken
Het is verboden om te roken in de kamer. Wanneer we toch merken dat er gerookt wordt, zal er een boete van € 250 aangerekend worden.

BETALINGSMODALITEITEN

 • Maestro/Bancontact
 • Mastercard
 • Visa
 • American Express