Ligging

De weg naar ons

In het midden van het culturele en commerciële centrum "Hotel De Flandre".

Op enkele stappen van de Kouter, de Korenmarkt, de Veldstraat, het justitiepaleis, musea, opera en de historische stad (met o.a. Sint-Baafsabdij, de Sint-Pietersabdij en het Belfort).

Door haar centrale ligging tussen Brussel, Antwerpen en Brugge is Gent hét ideale uitgangspunt voor het organiseren van uw stadsbezoeken.

Gelieve er rekening mee te houden dat Hotel de Flandre in de "Low Emission Zone" ligt, check via de link dus zeker uw wagen via  en registreer hem indien nodig. 

Vlot naar een ondergrondse parking of P+R

De digitale borden die vandaag de autobestuurders in Gent leiden naar een vrije ondergrondse parking,worden vervangen door 50 nieuwe, slimmeremodellen. Dankzij real-time info kunnen bestuurders beslissen naar welke parking ze rijden, of opteren voor een P+R. Zo vermijden we files in de binnenstad. Nieuwe zones en aanrijroutes
Het huidige systeem met zones en parkingnummers verdwijnt. In de plaats komen de 4 parkeerzones op de kaart: zone Korenmarkt, zone Vrijdagmarkt, zone Zuid-Reep, en zone Veldstraat. Meer informatie Naast de bezetting van parkeergarages in het centrum, zullen de nieuwe borden ook informatie geven over de P+R’s. Bezoekers die nog buiten de stadsring zijn, krijgen op die manier de optie om buiten het centrum te parkeren. Dankzij de flexibiliteit van de nieuwe schermen, kunnen de borden ook beter inspelen op de actuele situatie: grote werken en evenementen zullen ook kunnen worden gecommuniceerd.
Plan je bezoek op voorhand online
Ben je graag voorbereid? Je kan de informatie op de borden ook online terugvinden.
Op www.verkeer.gent vind je de actuele
parkeerbezetting van bijna alle ondergrondse parkings,
P+R’s en fietsenstallingen.

Plan uw routeRoutebeschrijving
Google Maps Generator by embedgooglemap.net